Antena 3 CNN Actualitate Scrisoare pentru cetăţenii din Deta, de la primarul Petru Roman: Am fost pus la zid şi executat

Scrisoare pentru cetăţenii din Deta, de la primarul Petru Roman: Am fost pus la zid şi executat

Scrisoare pentru cetăţenii din Deta, de la primarul Petru Roman: Am fost pus la zid şi executat
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iul 2011   •   10:50
Primarul din Deta, Petru Roman, a decis să-şi ceară scuze cetăţenilor din Deta prin intermediul unei scrisori. Acesta îşi exprimă regretul pentru situaţia creată în localitate, în urma scandalului în care sunt implicaţi fiii săi, şi spune că tot scandalul creat a luat proporţii neaşteptate.

Petru Roman susţine în continuare că întreaga situaţie reprezintă un atac politic. Primarul mai spune că nu şi-a dorit ca lucrurile să ajungă stadiul acesta şi îşi cere scuze că nu va putea participa, alături de cetăţenii din Deta, la zillele oraşului.

Am fost pus la zid şi executat ca în urmă cu 50 de ani, pe vremea stalinismului”, spune Petru Roman în scrisoarea adresată cetăţenilor.

Sufăr când îmi văd copiii anchetaţi. (...) Nu spun că sunt îngeri, dar nu sunt nici cei mai mari criminali din ţară”, a mai scris primarul.

Joi, anchetatorii au descoperit un adevărat arsenal lângă locuinţa lui Călin Roman, fiul primarului din Deta. Zecile de pistoale, topoare, bâte, cuţite şi cutii cu muniţie au fost găsite în curtea unei case nelocuite care are un gard comun cu imobilul în care acesta locuieşte. Armele care au fost ridicate de poliţişti urmează să fie expertizate pentru a se stabili dacă au fost folosite în altercaţia de sâmbătă noapte.
 




 

 

×
Subiecte în articol: Deta scrisoare primar
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close