Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea de dragoste cu care un PDL-ist se face de râs în faţa Europei

Scrisoarea de dragoste cu care un PDL-ist se face de râs în faţa Europei

Scrisoarea de dragoste cu care un PDL-ist se face de râs în faţa Europei
Sursa foto: Foto captura Antena 3
15 Feb 2014   •   18:02

Ioana Răduca a prezentat, în "Ediţia de weekend", de la Antena 3, scrisoarea de dragoste adresată Marii Britanii, pe care europarlamentarul PDL Petru Luhan a trimis-o Parlamentului britanic, cu ocazia sărbătorii  Valentine's Day.

Este vorba despre o "scrisoare de dragoste a unei ţări către altă ţară", semnată de "un cupidon amator".

Scrisoarea mai conţine, în partea dreaptă jos, un îndemn de sezon, dedesubtul unei guri întredeschise , de forma hărţii Romaniei, cu îndemnul către Marea Britanie: " Be Romania's Valentine!" (Fii perechea României de Valentine's Day! - n.r.)

Contactat telefonic la Antena 3, europarlamentarul a afirmat că scrisoarea vine ca urmare a nenumăratelor încercări de a atrage atenţia liderilor politici britanici în legătură cu modul în care sunt priviţi românii în Marea Britanie.

"Am profitat de prilejul acestei zile pentru a mă adresa într-un alt mod decidenţilor din Marea Britanie, pentru a ieşi cu declaraţii împăciuitoare la adresa românilor", a spus Petru Luhan, la Antena 3.


TEXTUL SCRISORII DE DRAGOSTE

"Dragă Regat,

Pot să te numesc aşa, nu? Ştiu că tu nu mă prea cunoşti, dar am un mesaj important pentru tine. Chiar dacă de-a lungul timpului ai tot căutat pe cineva care să-şi fie fidelă şi să te iubească necondiţionat, dar ţi-ai pierdut încrederea în puterea iubirii şi ai devenit morocănos şi neprietenos cu cei care au încercat să-ţi câştige afecţiunea.
 
Cred că a venit vremea să laşi garda jos şi să mă asculţi. Uite cum stă treaba. Ştiu pe cineva care este îndrăgostită până peste cap de tine. Cineva care crede că atât graiul, cât şi ceaiul tău sunt la fel de dulci.
 
(...)

În cazul în care nu ţi-ai dat seama despre cine este vorba , lasă-mă să-şi reamintesc că deşi ai fost răutăcios cu ea, ea totuşi te-a chemat în vizită.

Sper ca până acum să fi văzut că dragostea adevărată nu are limite. Chiar dacă tu te-ai împotrivit şi ai ridicat bariere. România te iubeşte în continuare cu tot sufletul ei. Sunt încrezător că voi doi sunteţi făcuţi unul pentru celălalt şi că vei descoperi până la urmă cu România este SUFLETUL TĂU PERECHE.

Aş mai avea un singur lucru de adăugat, dragul meu Regat.

Nu e târziu să începi să crezi în dragostea adevărată. Fii perechea României de Valentine's Day
!

Semnat, Un Cupidon amator, membru al Parlamentului European, Petru Luhan"

×
Subiecte în articol: pdl
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close