Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea impresionantă a unui supraviețuitor al tragediei din Colectiv pentru statul român

Scrisoarea impresionantă a unui supraviețuitor al tragediei din Colectiv pentru statul român

Scrisoarea impresionantă a unui supraviețuitor al tragediei din Colectiv pentru statul român
Sursa foto: Foto: icolectiv.ro
28 Ian 2016   •   11:47

Costi Rădoi, un supraviețuitor al tragediei din clubul Colectiv, a postat pe Facebook a scrisoare deschisă adresată statului român, cu privire la kit-ul medical destinat răniților.

“Draga” statule roman...

Sunt unul dintre “satanistii” care au ars in clubul Colectiv in data de 30-oct-2015.

Asa ca din start iti spun ca sunt extraordinar de dezamagit de tine. Am crezut ca “ne luam tara inapoi” cand am votat un neamt mut si plimbaret, dar n-am facut altceva decat sa votam alti lupi imbracati in piei de oaie. Vorba neamtului: “ghinion”.

In urma serii cu pricina, 63 de suflete tinere s-au dus in lumea celor drepti, pt ca angajatii tai au facut acte pe genunchi, preamarind spaga in detrimentul adevaratei sigurante a cetateanului...stii tu...aia reala, in care tre’ sa traim si sa fim sanatosi, nu sa fim vanati aiurea de rutiera pe strada, cu radarul prin lanul de porumb. ISU a luat o spaguta sa treaca cu vederea numarul de iesiri de urgenta si de stingatoare, primaria sector 4 a luat o spaguta si a dat o autorizatie de restaurant cu 80 de locuri pe scaun, unui club cu sala de spectacole, si mai sunt...deja le stii din dosarul deschis.

Sunt dezamagit ca ai spus ca avem de toate si ne descurcam, desi in spital am avut pansamente pentru arsi abia la 4 zile dupa internare. Medicii din Belgia au declarat clar ca o asemenea catastrofa nu poate fi gestionata de catre nicio tara din UE de una singura, deci ar fi trebuit sa ceri din prima ajutorul, nu sa institui celula de criza cu contact prin e-mail, la 2 luni si jumatate dupa eveniment (notificare primita pe mail pe data de 20-ian-2016, cu document atasat si datat 14-ian-2016).

Sunt dezamagit pentru ca ai spus ca vei intocmi 400 de kit-uri in valoare de 2800 lei pentru cei afectati, in conditiile in care ai luat banii de la Crucea Rosie, bani donati de catre bietul popor pe care-l supui in loc sa-l reprezinti, iar kit-urile inca nu-s de ajuns.

Desi am fost multi internati la spitalul Elias, tu, “draga” statule roman, ai trimis numai 5 din aceste kit-uri la acest spital. La mine n-a mai ajuns niciunul, la fel cum n-au mai ajuns nici la altii. Deci ne izbim de primul paradox idiotic al conducerii tale: pentru aproape 400 de oameni prezenti la concert, din care au fost victime undeva peste 200, dintre care 63 au decedat, tu ai facut 400 de kit-uri care...nu au fost suficiente. Cum vine asta statule? 400 de kit-uri n-ajung la 173+ de bolnavi? Ca aritmetica mea imi da deja cu virgula si radical.”

Citiți continuarea scrisorii aici

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close