Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea pe care principesa Margareta i-a scris-o Regelui Mihai. „Și omul acesta este tatăl meu”

Scrisoarea pe care principesa Margareta i-a scris-o Regelui Mihai. „Și omul acesta este tatăl meu”

Scrisoarea pe care principesa Margareta i-a scris-o Regelui Mihai. „Și omul acesta este tatăl meu”
Sursa foto: Foto: romaniaregala.ro
de S.T.    |    05 Dec 2017   •   15:17

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai I a murit marţi 5 decembrie, la ora 13.00, la locuinţa sa din Aubonne (Elveţia), la vârsta de 96 de ani.

Regele Mihai a lăsat un testament al cărui conținut nu este însă cunoscut.

REGELE MIHAI A MURIT.  Regele Mihai a fost subiectul unei scrisori emoționante a Principesei Moștenitoare Margareta.

Redăm, parțial, conținutul acesteia:

„Există un om pe lumea aceasta a cărui prezenţă mă face să mă simt ocrotită, un om care se află întotdeauna acolo, lângă tine.

Am acasă o fotografie cu mine copil, aşezată pe o maşină veche de tuns iarba. Şedeam pe maşina cu care omul acesta tăia iarba şi mă simţeam în siguranţă.

În fiecare seară, înainte de a adormi, el venea să spună, cu surorile mele şi cu mine, Tatăl Nostru. Când aveam patru ani, el mi-a dat textul rugăciunii copiat la maşina lui de scris. Aceasta este o pagină pe care nu am pierdut-o niciodată.

La cei şapte ani ai mei, când venea să mă ia de la şcoală, stăteam pe scaunul din faţă al maşinii Volkswagen broscuţă şi eram foarte mândră că am dreptul la acel loc. Mă uitam pe furiş la el cum conducea şi mă gândeam ce frumos şi fermecător era, cu ochelarii de soare şi cu profilul lui perfect. Eram foarte mândră. La semafor mă uitam pe fereastră la oamenii din alte maşini să văd dacă îl remarcau şi eram sigură că nici ei nu văzuseră un bărbat atât de frumos”

Scrisoarea completă pe romaniaregala.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close