Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea prin care şeful de la Crimă Organizată Alba, urmărit penal pentru că ar fi favorizat o grupare de evazionişti, acuză o înscenare

Scrisoarea prin care şeful de la Crimă Organizată Alba, urmărit penal pentru că ar fi favorizat o grupare de evazionişti, acuză o înscenare

Scrisoarea prin care şeful de la Crimă Organizată Alba, urmărit penal pentru că ar fi favorizat o grupare de evazionişti, acuză o înscenare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Oct 2013   •   06:56

Şeful de la Crimă Organizată Alba, urmărit penal pentru că ar fi favorizat o grupare de evazionişti, acuză procurorii DIICOT şi serviciile secrete că i-au înscenat dosarul.

Într-o scrisoare pe care i-a lăsat-o unui om de încredere înainte de a fi ridicat, Traian Berbeceanu spune că se desfăşoară o acţiune mârşava de mari proporţii la adresa poliţiştilor de la crimă organizată.
 
Prejudiciul în dosar se ridică la un milion de euro. Comisarul ar putea fi suspendat din funcţie pe perioada anchetei, care este în stadiul percheziţiilor.

Vezi AICI scrisoarea lui Traian Berbeceanu.

Comisarul-şef Traian Berbeceanu are 45 de ani, iar din 2005 este şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, structură cu atribuţii în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu.

În 2007, la Gala Premiilor Poliţiei Române, echipa condusă de Traian Berbeceanu primea titlul de Poliţistul anului la categoria „Combaterea Criminalităţii Organizate", pentru profesionalismul cu care a instrumentat dosarul "Hdra".
   
Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 11 percheziţii în judeţele Alba şi Hunedoara, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, într-un dosar în care este cercetat şi şeful BCCO Alba Iulia, fiind acuzat că a sprijinit grupul infracţional.
  
În acest dosar de evaziune fiscală ar fi vizate în total zece persoane, între care directorul unei sucursale bancare, mai mulţi oameni de afaceri din judeţul Hunedoara, precum şi doi poliţişti - un subcomisar de la BCCO Alba Iulia şi un lucrător de la Crimă Organizată Deva.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close