Antena 3 CNN Actualitate Scrisorile de nemulţumire către Emil Boc, ajunse la Palatul Victoria

Scrisorile de nemulţumire către Emil Boc, ajunse la Palatul Victoria

Scrisorile de nemulţumire către Emil Boc, ajunse la Palatul Victoria
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Mai 2011   •   12:05

Mesajele românilor către premierul Emil Boc au ajuns la registratura Palatului Victoria. Sunt  peste 500 de scrisori trimise atât pe adresa de mail a lui Emil Boc, cât şi pe adresa Antenei 3. Cele mai multe exprimau nemulţumirea oamenilor faţă de măsurile luate de şeful guvenului şi cereau demisia acestuia. Premierul are acum confirmarea că sunt mulţi cei care nu-l mai vor în funtea executivului.

Sute de români i-au scris premierului Emil Boc şi au redirecţionat mesajele şi către Antena 3. Oamenii se plâng de nivelul de trai scăzut şi cer ca Emil Boc să plece din fruntea Guvernului. Cum şeful executivului nega că sunt multe critici, toate scrisorile au fost duse la Palatul Victoria.

Mesager a fost Cristina Anghel, învăţătoarea care a stat în greva foamei aproape 70 de zile, în semn de protest pentru lipsa de reforme a Guvernului şi a dus scrisorile din platoul Antenei 3 la sediul acestuia.

Scrisorile către Emil Boc au fost depuse la registratura Palatului Victoria, de unde ar trebui să ajună la cabinetul premierului.

×
Subiecte în articol: palatul victoria Emil Boc protest guvern
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close