Antena 3 CNN Actualitate Scutul antirachetă din Deveselu le va întrerupe oltenilor semnalul la telefoanele mobile

Scutul antirachetă din Deveselu le va întrerupe oltenilor semnalul la telefoanele mobile

Scutul antirachetă din Deveselu le va întrerupe oltenilor semnalul la telefoanele mobile
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    24 Apr 2012   •   19:48

Românii din Deveselu s-au veselit degeaba. Americanii vin, dar se pare că aduc cu ei şi probleme. Scutul anti-rachetă nu le va aduce visul american mai aproape, ci le va întrerupe semnalul la telefoanele mobile.

Chiar americanii au tras semnalul de alarmă, în două rapoarte guvernamentale care scot la iveală şi alte hibe ale planului pus la cale de Obama.

Vestea că americanii pun un scut antirachetă în România i-a bucurat la început pe localnicii din Deveselu. Iniţial, americanii au spus că scutul antirachetă va face din Deveselu un punct important pe harta lumii.

Acum, un raport guvernamental arată că mica localitate din inima Olteniei s-ar putea transforma mai degrabă într-o gaură neagră.

Undele sistemului de interceptare ar putea interfera cu undele de telefonie mobilă, televiziune şi radio din zonă.  Astfel, localnicii din Deveselu ar putea rămâne fără semnal fix în timpul unei convorbiri importante, iar telenovela preferată ar putea fi bruiată de orice obiect zburător.

Acelaşi raport guvernamental spune că radarele nu prea fac diferenţa dintre o rachetă şi un balon cu aer cald, de exemplu.







×
Subiecte în articol: scut antiracheta semnal Oltenia americani
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close