Antena 3 CNN Actualitate Se apropie sărbătorile de iarnă. Au început furturile din magazine

Se apropie sărbătorile de iarnă. Au început furturile din magazine

Se apropie sărbătorile de iarnă. Au început furturile din magazine
Sursa foto: Foto: crimetime.ro
de M.Z.    |    13 Noi 2011   •   21:12

Sărbătorile sunt aproape şi magazinele, pline. Mulţi sunt, însă, cei care vor să-şi facă aprovizioarea gratis. Mai mulţi copii din Bacău, dar şi o femeie în toată firea din Dej, au ieşit la furat prin mini-marketuri. I-au păcălit pe vânzători, dar n-au reuşit să scape de camerele de supraveghere.

Deşi sunt doar nişte copii, ei n-au avut nevoie de mai mult de 30 de secunde. Dovadă că  sunt foarte iscusiţi în ale furatului. Băieţii, cu vârste între 13 şi 16 ani, au intrat în magazin cu glugile pe cap şi au controlat o parte din mărfuri. La un moment dat, unul dintre ei a spart o vitrină în care erau ţigări şi a golit-o în numai câteva secunde.

Tinerii au reuşit într-un timp record sa fugă cu produse în valoare de 1.500 de lei.

Tentaţia a fost mare şi pentru o femeie de 55 de ani din Dej. Ea a intrat în magazinul de unde face cumpărăturile zilnice şi s-a uitat la rafturile cu produse. A început să umple coşul cu ce avea nevoie şi, apoi, şi geanta de pe umăr.

Împotriva femeii s-a depus deja o plângere la poliţie. Puştii din Bacău sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt.


×
Subiecte în articol: sărbători magazine furturi copii Bacău Dej
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close