Antena 3 CNN Actualitate Se împlinesc 2 ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu

Se împlinesc 2 ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu

Se împlinesc 2 ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Ian 2015   •   13:41
Mâine se împlinesc doi ani de la moartea marelui regizor Sergiu Nicolaescu. Rudele acestuia au făcut o pomană în memoria lui, la o biserică din Capitală.
 
Sora regretatului regizor, Iolanda Nicolaescu crede că oamenii au început să îl uite pe fratele ei, dar spune că acesta i-a iubit foarte mult pe români şi nu a vrut să-i părăsească pentru o carieră de succes în străinătate.
 
Iolanda Nicolaescu, a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, în emisiunea "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman, cum este viaţa fără fratele său. 
 
"Nici acum nu am linişte, îmi lipseşte foarte mult, însă am noroc că cuscrii mei se ocupă de toate şi fac tot ce trebuie. Pentru că eu am o artroză la genunchi şi nu mă pot deplasa. Nu prea mai sună lumea, uită foarte repede."
 
Sora maestrului a explicat că acesta a avut o foarte mare bucurie cu doar o lună înainte de a muri. 
 
"Am o singură bucurie - că înainte de a muri, fratele meu a fost invitat în Italia, la Roma, împreună cu Omar Sharif şi la Roma au făcut un festival extraordinar şi l-a decorat pe fratele meu pentru toată cariera. Şi a zis atunci că nu se întâmplă aşa ceva în ţara lui. Italienii l-au oprit şi l-au felicitat şi i-au cerut autograf", a povestit Iolanda Nicolaescu.
 

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu rude pomana italieni
Parteneri
Ce trebuie să faci dacă magazinul refuză să îți returneze garanția pentru PET-uri
x close