Antena 3 CNN Actualitate Se juca pe acoperișul unei clădiri cu o minge. La un moment dat i-a scăpat din mână și a alergat după ea. E incredibil ce i s-a întâmplat acestui tânăr

Se juca pe acoperișul unei clădiri cu o minge. La un moment dat i-a scăpat din mână și a alergat după ea. E incredibil ce i s-a întâmplat acestui tânăr

Se juca pe acoperișul unei clădiri cu o minge. La un moment dat i-a scăpat din mână și a alergat după ea. E incredibil ce i s-a întâmplat acestui tânăr
26 Mar 2018   •   21:39

Un bărbat din Statele Unite care a alergat să prindă o minge de baseball a rămas blocat timp de peste trei ore în spaţiul îngust dintre două clădiri din Hawaii, relatează luni UPI.

Michael Anthony Maggiacomo, care a fost salvat vineri dintre pereţii exteriori a două clădiri din apropiere de Ala Moana din Honolulu, a declarat că se juca cu o minge de baseball pe acoperişul colegiului Heald când aceasta i-a scăpat.

El a declarat pentru postul KHON-TV că a decis să se aventureze în jos între pereţii exteriori ai clădirilor pentru a recupera mingea chiar dacă spaţiul era de doar 23 de centimetri.

″Am văzut că era strâmt jos, dar şi eu sunt slab, foarte slab″⁣, a spus el adăugând că mai avea circa 4,5 metri până jos când a simţit că spaţiul se îngusta.

″Nu am crezut că o să mai ies din gaura aceea″⁣, a declarat bărbatul.

Un client al magazinului lângă care se blocase Maggiacomo l-a auzit strigând după ajutor, iar pompierii au sosit rapid la faţa locului. Ei au folosit maşini de găurit şi ciocane pentru a sparge zidul, un proces care a durat peste trei ore, precizează sursa citată.

Maggiacomo a fost transportat la spital, însă nu a suferit răni grave în urma incidentului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: minge acoperis baseball blocat
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close