x close

Se pregăteşte Băsescu să plece din nou pe mare? Ce formalităţi trebuie să îndeplinească preşedintele pentru a comanda o navă comercială

de D.D.    |    28 Aug 2012   •   07:28
Se pregăteşte Băsescu să plece din nou pe mare? Ce formalităţi trebuie să îndeplinească preşedintele pentru a comanda o navă comercială 407 Galerie foto (2) Foto: Agerpres

Preşedintelui Traian Băsescu îi expiră brevetul de comandant de navă luna viitoare. Pentru reînnoire, şeful statului trebuie să urmeze, contra cost, cursuri de specialitate. Întrebat în urmă cu două luni dacă are de gând să facă şi în acest an specializările necesare obţinerii unui nou brevet, Băsescu a declarat că nu va renunţa niciodată la meseria sa.

Dacă mai vrea să comande o navă comercială pe mările şi oceanele lumii, Traian Băsescu trebuie să îşi reînnoiască brevetul de comandant. Reconfirmarea brevetului de comandant de navă îl costă pe Traian Băsescu aproape 9.000 lei.

Dupa ce si-a reinnoit brevetul, în urma cu cinci ani, şeful statului a explicat că a făcut acest lucru pentru că ţine în mod deosebit la profesia sa. 

Traian Basescu a spus de mai multe ori ca dupa expirarea celui de-al doilea mandat, în 2014, nu mai are de gând să rămână în politică şi va pleca pe mare.


Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu mare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati