Antena 3 CNN Actualitate Se verifică singuri. Dezvăluire incredibilă despre comisia de verificare trimisă de CJ Prahova la Direcţia de Asistenţă Socială

Se verifică singuri. Dezvăluire incredibilă despre comisia de verificare trimisă de CJ Prahova la Direcţia de Asistenţă Socială

Se verifică singuri. Dezvăluire incredibilă despre comisia de verificare trimisă de CJ Prahova la Direcţia de Asistenţă Socială
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mai 2013   •   19:20
O dezvăluire cel puţin interesantă a fost făcută astăzi în emisiunea La Ordinea Zilei. Potrivit informaţiilor obţinute de Antena 3, cel puţin doi dintre membrii comisiei de verificare întocmită de Consiliul Judeţean Prahova, care ar trebui să verifice modul de lucru al comisiei de evaluare a bolnavilor din Prahova, se află în incompatibilitate.

Este vorba despre Simona David, consilier judeţean, dar care este şi subordonată a directoarei de la Direcţia de Asistenţă Socială Prahova, instituţie pe care ar trebui să o verifice.

Simona David este şefa Centrului de Recuperare de la Călineşti, instituţie aflată în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială.

În comisia de verificare întocmită de Consiliul Judeţean Prahova se mai află şi Auraş Dragomir, care face parte din colegiul director al Direcţiei de Asistenţă Socială. Astfel, domnul Dragomir ar trebui să-şi verifice singur propriile decizii.

Comisia întocmită de Consiliul Judeţean Prahova, aflată sub conducerea lui Mircea Cosma, este alcătuită din 5 membri.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a decis să trimită o comisie de verificare la Direcţia de Asistenţă Socială din Prahova, după dezvăluirile făcute de Antena 3 referitoare la bolnavii umiliţi din Prahova.

Comisia care evalua bolnavii din Prahova funcţiona ilegal.  Preşedintele comisiei, condamnat la 4 luni de închisoare

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Dana Grecu Mircea Cosma
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close