Antena 3 CNN Actualitate Se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost desfigurat cu răngile de mai mulţi romi. Trecătorii filmau bătaia

Se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost desfigurat cu răngile de mai mulţi romi. Trecătorii filmau bătaia

Se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost desfigurat cu răngile de mai mulţi romi. Trecătorii filmau bătaia
de O.P.    |    20 Ian 2014   •   05:49

Bătaie ca-n filme în centrul unui oraş din judeţul Timiş. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost desfigurat de mai mulţi rromi. Aceştia l-au lovit cu răngi, bâte şi au adus chiar şi o furcă pentru a rezolva conflictul pe care îl aveau de mai mult timp.

Totul s-a întâmplat în centrul oraşului iar trecătorii nu au făcut altceva decât să filmeze bătaia. În acest moment, agresorii sunt liberi.

Bărbatul se afla chiar în centrul oraşului Buziaş, când lângă el au oprit două maşini. Din autoturisme  au coborât mai mulţi indivizi care l-au atacat cu bâte şi răngi. L-au bătut în mijlocul străzii, până când omul nu a mai mişcat. Trecătorii au chemat ambulanţa, iar victima a fost dusă  direct în sala de operaţie. Medicii s-au chinuit mai bine de trei ore să-l stabilizeze şi spun că urmatoarea periodă şi-o va petrece la terapie intensivă, intubat şi sedat.

Medici vor trebui să-i reconstruiască bărbatului o parte din faţă, distrusă de loviturile primite.

Bărbatul a fost bătut de aceiaşi agresori şi vara trecută. După incident a depus plângere la poliţie. Rromii nu l-au uitat şi au venit să se răzbune.  

In functie de numarul de zilelor de spitalizare, agresorii bărbatului ar putea fi acuzaţi de tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: agresiuni batai
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close