Antena 3 CNN Actualitate Sebi, copilul dispărut şi găsit după două luni, a murit de frig

Sebi, copilul dispărut şi găsit după două luni, a murit de frig

Medicii legiști au stabilit că Sebastian Corbei, băiatul de șapte ani care nu s-a mai întors acasă după ce a plecat la o stână, a murit de frig. Pe trupul lui nu au fost găsite urme de violență.

Sebi, copilul dispărut şi găsit după două luni, a murit de frig
de Andreea Borboros    |    22 Apr 2021   •   09:29

Părinții au aflat vestea și, în cursul serii trecute, au ridicat trupul neînsuflețit de la morgă, iar acum se pregătesc să își conducă fiul pe ultimul drum.

Trupul neînsuflețit al lui Sebi a fost găsit sâmbătă, 3 aprilie 2021, de un cioban care se afla în zona localității Vânători. Copilul era dispărut din data de 9 ianuarie.

"Astăzi, 3 aprilie 2021,în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul  unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu  ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021", a fost comunicatul Poliţiie.

Mama lui Sebi credea că a fost răpit

Sebastian Ionel Corbei, Sebi - aşa cum era el cunoscut de prieteni şi rude, a dispărut sâmbătă, 9 ianuarie 2021, în zona localităţii Vânători din judeţul Arad.

Mama lui Sebi a declarat la acea vreme că ea crede că fiul ei a fost răpit şi a transmis un mesaj presupusului răpitor: "Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el".

×
Subiecte în articol: Sebastian Corbei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close