Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță cere arestarea Laurei Codruța Kovesi: Nu au scăpare nici cei de la Parchetul General

Sebastian Ghiță cere arestarea Laurei Codruța Kovesi: Nu au scăpare nici cei de la Parchetul General

Sebastian Ghiță cere arestarea Laurei Codruța Kovesi: Nu au scăpare nici cei de la Parchetul General
12 Feb 2018   •   22:15

Sebastian Ghiță cere arestarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi îl avertizează pe procurorul general Augustin Lazăr. Dacă nu face această mişcare, este complice cu şefa DNA. Mai mult, fostul deputat spune că denunţul din dosarul său este un fals.

"Acel denunţ e făcut de un cetăţean. Poate fi pus din nou să dea o probă şi să i se expertizeze scrisul. Acel document e un fals. Acolo se spun o mulţime de poveşti. Că a lucrat pentru campania lui Ponta. Acel cetăţean Serghei Petruş nu există. E un fals. Nu e nici vreo identitate acoperită. Greşeala lui Onea asta e. A încercat să mintă prin omisiune. Parchetul General va trebui să ne probeze. Nu mai au loc de întors. Orice putere ca a lui Kovesi e efemeră. Cum de nu aţi arestat-o pe Kovesi? I-aţi fost complici! Nu au scăpare cei de la Parchetul General! Astăzi se fac de râs cu această ieşire publică istorică", a spus Sebastian Ghiță la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: ghita arestare Kovesi Parchetul general
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close