Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță, despre denunțul împotriva lui Kovesi: Am dat poze și filme la Parchet. Pentru operațiunea Jakarta s-a deschis dosar

Sebastian Ghiță, despre denunțul împotriva lui Kovesi: Am dat poze și filme la Parchet. Pentru operațiunea Jakarta s-a deschis dosar

Sebastian Ghiță, despre denunțul împotriva lui Kovesi: Am dat poze și filme la Parchet. Pentru operațiunea Jakarta s-a deschis dosar
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
14 Feb 2019   •   21:39

Sebastian Ghiță a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre denunțul pe care l-a făcut împotriva lui Kovesi. Acesta susține că plângerea a fost făcută la începutul lunii decembrie. Ghiță vorbește în denunț despre dosarele false făcute de DNA împotriva premierului de la acea vreme, Victor Ponta.

”Nu cred că mai are cineva vreun dubiu că cei din DNA nu au făcut infracțiuni, de aceea s-a înființat Secția de investigare a magistraților. Am depus un denunț despre niște fapte, asta acum ceva luni. În decembrie. 

Azi cu surprindere o aud pe Kovesi că spune că eu încerc să o opresc să candideze la nu știu ce funcție în Parlamentul European. Eu am făcut denunțul la începutul lui decembrie. În plângerea respectivă am vorbit de cu totul atlceva. 

Eu m-am plâns despre cum cei din Ploiești făceau presiuni asupra lui Ponta. Întrebarea e, atunci când ea făcea dosare false premierului României de la acea vreme, România nu avea o problemă? Kovesi și-a pus un piedestal așa deasupra României. 

Eu am fost unul dintre aceia care știa câte ceva despre ea. Magistrații au început să investhigeze. Eu am fost audiat prin teleconferință. Eu am probe: poze, filme și martori. Astea le am pentru mărturia mincinoasă. Nu vă spun nimic despre martori. După ce ancheta procurorilor va fi finalizată, voi da filmele și pozele cu Kovesi. Kovesi să fie judeacată de mine, asta să o facă procurorii. Pe lângă probele de care v-am spus, am mai prezentat niște mailuri. Procurorii au deschis dosar chiar pentru operațiunea Jakarta.”, a spus Ghiță.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close