Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiţă, despre relaţia dintre Elena Udrea şi servicii

Sebastian Ghiţă, despre relaţia dintre Elena Udrea şi servicii

Sebastian Ghiţă, despre relaţia dintre Elena Udrea şi servicii
27 Mar 2018   •   22:44

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghiţă, continuă seria dezvăluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghiţă vorbeşte despre relaţia dintre Elena Udrea şi servicii. Aceasta ar fi fost filată de către cei din SRI care ar fi încercat să o izoleze de fostul preşedinte, Traian Băsescu.

"Serviciile au încercat să separe raporturile lor cu preşedintele, faţă de ale lor cu Elena Udrea. O considerau un pic toxică. A fost o campanie de presă, au pus-o în fustiţă, în rochiţă. Operaţiune a servicilor ca să o trimită pe blondă la plimbare", a spus Ghiţă în interviul pentru Evenimentul Zilei.

"Elena era o sursă de zgomot valid sau invalid. Elena se constituise într-un canal paralel de informare a preşedintelui. O femeie puternică are influenţă asupra unui bărbat. Uneori Elena era manipulată prin oraş, alteori era cumpărată sau plătită. Se ducea şi spunea că a aflat de la Bica că erau ascultate ambele. Uneori Elena era folosită. Îi trimiteau unul la masă ca să îi spună o pveste şi ea se ducea la Băsescu",  a mai spus Sebastian Ghiţă.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close