Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță, dezvăluiri halucinante despre dărâmarea Guvernului Ponta: ”A avut de ales între a vedea în Bucuresti alți morți și a potolit lucrurile”

Sebastian Ghiță, dezvăluiri halucinante despre dărâmarea Guvernului Ponta: ”A avut de ales între a vedea în Bucuresti alți morți și a potolit lucrurile”

Sebastian Ghiță, dezvăluiri halucinante despre dărâmarea Guvernului Ponta: ”A avut de ales între a vedea în Bucuresti alți morți și a potolit lucrurile”
09 Ian 2017   •   08:52

Sebastian Ghiţă face noi dezvăluiri. De această dată, patronul RTV a vorbit despre modul în care a căzut guvernul condus de Victor Ponta. Ghiţă susţine că Ponta a fost obligat să demisioneze pentru că era şantajat cu izbucnirea unor acte de violenţă în Capitală, ca urmare a nemulţumirilor apărute în rândul oamenilor după incendiul de la Colectiv.

Serviciile secrete aveau pregătite acte de diversiune care să simuleze atacuri asupra Primăriei Sectorului 4 și a Guvernului, susține Ghiţă.

”Știam de două săptămâni înainte de intenția de a se face pârtie lui Cioloș, se știa că se organizează dărâmarea Guvernului Ponta și ca alesul este Dacian Cioloș. In acea noapte, Victor Ponta a fost amenințat și santajat cu această soluție. Nu a fost un act de lașitate că a demisionat. A avut de ales între a vedea în Bucuresti alți morți și a potolit lucrurile. In mod evident Ponta, considerând că nu sunt deplin capabili de a înțelege cine sunt oamenii aștia, a ales să demisioneze. Erau oameni pregătiti să atace Primaria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov și Guvernul Romaniei”, a spus Sebastian Ghiță.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close