Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Papaiani este de negăsit. Ion Dichiseanu face dezvăluiri dureroase

Sebastian Papaiani este de negăsit. Ion Dichiseanu face dezvăluiri dureroase

Sebastian Papaiani este de negăsit. Ion Dichiseanu face dezvăluiri dureroase
05 Iul 2016   •   10:10

După accidentul vascular pe care l-a suferit în urmă cu câteva luni, Sebastian Papaiani este de negăsit! Bunul său prieten Ion Dichiseanu a încercat să-l caute, dar totul a fost în zadar.

”S-a bucurat când am fost la el la spital, când m-a văzut a plâns de fericire. Însă de la ultima vizită pe care i-a făcut-o celebrului actor Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu nu mai ştie nimic de bunul său prieten.

”Am fost la spital, medicul mi-a spus că e în funcţie de el, să fie cuminte, să respecte un regim sever acum... . Eu am plecat, am vorbit cu Marcela, soţia lui, dar de când am fost, tot încerc să... măcar ea să răspundă la telefon, eu am plecat în provincie colo, colo. Am sunat chiar şi ieri înainte să plec din Bucureşti, am sunat nu răspunde. Şi telefonul nu-l ştiu al Marcelei, al soţiei, că mă interesa, e un coleg bun, un om minunat”, a mai spus Dichi.

Iniţial, a fost vorba de un accident vascular cerebral minor şi medicii au spus că nu vor fi probleme majore. Se pare că lucrurile sunt mult mai grave. Sebastian Papaiani se recuperează foarte greu pentru că mai are şi alte boli destul de complicate.

Sursa: Antena Stars

×
Subiecte în articol: Ion Dichiseanu Sebastian Papaiani
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close