Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Vlădescu: Există un program de disponibilizări care vizează 100.000 de persoane

Sebastian Vlădescu: Există un program de disponibilizări care vizează 100.000 de persoane

Sebastian Vlădescu: Există un program de disponibilizări care vizează 100.000 de persoane
Sursa foto: vladescu
14 Ian 2010   •   11:03

Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu a anunţat că există un program de disponibilizări care prevede concedierea a 100.000 de persoane.

Declaraţia a fost făcută înainte de a intra în plenul reunit al Camerelor, acolo unde se dezbate bugetul pe 2010. Sebastian Vlădescu a refuzat însă să facă mai multe comentarii legate de reducerile de personal.

?Grija mea în acest moment este aceea de a găsi soluţii pentru crearea de locuri de muncă? a spus Vlădescu.

Miercuri, presa anunţa că potrivit unui proiect de lege, numărul de angajaţi din primării şi consilii locale va fi limitat în funcţie de numărul de locuitori, fiind posibil să fie concediaţi 17.000 de angajaţi din administraţia locală.

MINISTRUL FINANŢELOR DESPRE 100.000 DE DISPONIBILIZĂRI


Tot miercuri, la Ministerul Finanţelor a fost angajat Dan Bittman, acesta devenind consilier pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei. "Vreau feedback de la populaţie. Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului. El poate afla părerea populaţiei. Vreau să ştiu ce gândeşte populaţia despre MFP", a declarat ministrul Sebastian Vlădescu.

Prcatic, Bittman va avea sarcina să îi consoleze pe cei 100.000 de viitori şomeri de care a vorbit joi ministrul Vlădescu. Salariul lui Dan Bittman la minister este de 2.000 de RON. Tot la Finanţe lucrează şi Andrei Gheorghe, care coordonează departamentul de comunicare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vladescu disponibilizari
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close