Antena 3 CNN Actualitate Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, discuţii cruciale la Bucureşti

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, discuţii cruciale la Bucureşti

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, discuţii cruciale la Bucureşti
16 Oct 2015   •   15:17

Oficiali de rang înalt, importanţi reprezentanţi ai mediului de afaceri şi experţi la nivel mondial participă la conferinţa Bucharest Forum 2015. Evenimentul are ca temă "Europa în faţa furtunii: Perspective pentru o nouă viziune de vecinătate" şi are loc la Ministerul Culturii. Colegul nostru, Radu Tudor, a moderat un panel al conferinţei, care l-a avut ca speaker principal pe Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow. 

Criza din Ucraina şi haosul provocat de migraţia a sute de mii de oameni din Orientul Mijlociu ridică provocări uriaşe de securitate la nivelul întregii Europe. Este momentul ca statele membre NATO să-şi arate solidaritatea şi să treacă la un pan de acţiune pentru a ţine sub control situaţia , spune Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow
 
Schimbările la nivel global accentuează nevoia unor soluţii clare şi a unor răspunsuri credibile la provocari fără precedent în ultimul sfert de secol, a punctat jurnalistul Radu Tudor, care a moderat o parte a conferinţei. 
 
A patra ediţie a Forumului Bucureşti îşi propune să servească drept platformă de discuţie reflecţie pe tema politicilor economice şi de securitate în regiune. Organizatorii Forumului doresc ca România să-şi pună în valoare potenţialul strategic şi economic în calitate de poartă între Est şi Vest.
 

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close