Antena 3 Actualitate Secretele unui megapersonaj din România, sparte de Guccifer. Interviu exclusiv cu celebrul hacker român

Secretele unui megapersonaj din România, sparte de Guccifer. Interviu exclusiv cu celebrul hacker român

11 Iun 2017   •   22:04
Secretele unui megapersonaj din România, sparte de Guccifer. Interviu exclusiv cu celebrul hacker român

Hackerul român Marcel Leher Lazăr, cunoscut sub numele de Guccifer, aflat în închisoare la această dată, a răspuns la o serie din întrebări în Ediția Specială de la Antena 3.

- Pe ce criterii v-ați ales țintele?

- „Criterii politice, inteligence, servicii secrete, celebrități pentru a le folosi conturile lor ca platforme de difuzare a informațiilor despre persoanele politice”.

- Informațiile despre conținutul contului de e-mail al doamnei Hillary Clinton au stârnit un uriaș scandal, chiar mondial. Vă așteptați la așa ceva?

- „Am știut încă din 2013, luna martie, când am accesat acele conturi, că vor avea un impact devastator. Nu m-am așteptat însă să dureze atât de mult timp ca factori de decizie să proceseze la analizarea, diseminarea și, mă repet, luare deciziilor juste”. (...)

- Ce politicieni români au fost țintele dumneavoastră?

- „Nu pot să spun. Puteți interpela poliția americană, care are acces la aceste date”.

- Ce ați descoperit scandalos în conversațiile lor?

- „Documente din contul lui George Maior (350 MB), care nu ar fi trebuit să fie acolo: planurile cadastrale ale vilelor lac, documente/rechizitorii/expertize din Dosarul Flota, schemele de inteligence pe care Maior le-a implementat în Libia, cu sprijinul englezilor, care-l supervizau. Diplomați. Asta după asasinarea lui Gadaffi”.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala guccifer

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close