Antena 3 CNN Actualitate Secţia ATI de la Spitalul de Arşi va fi renovată cu 250.000 de euro. Când încep lucrările

Secţia ATI de la Spitalul de Arşi va fi renovată cu 250.000 de euro. Când încep lucrările

Secţia ATI de la Spitalul de Arşi va fi renovată cu 250.000 de euro. Când încep lucrările
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Iul 2016   •   14:39

La două săptămâni de la izbucnirea scandalului de la Spitalul de Arşi, primarul sectorului 1 s-a dus să viziteze spitalul.

La plecare, Dan Tudorache a promis că primăria va da 250.000 de euro pentru lucrari de igienizare și modernizare a spitalului.

„Sper că în maximum două luni de zile să dăm în funcţiune cele cinci camere de pe secţia Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) şi baia unde sunt spălaţi bolnavii. Vom aloca undeva la 250.000 euro fără tva pentru cele cinci camere ATI, plus acea baie. Deci vor fi: grup de climatizare, pereţii de inox, uşi batante de inox. De săptămâna viitoare începem. Managerul a spus că ar dori să terminăm în 45 de zile, am luat o marjă de două luni, să sperăm că vom rezolva până pe 15 septembrie. Nu am făcut-o până acum pentru că trebuia închisă secţia ATI. Ce se întâmplă cu pacienţii cât timp se renovează este problema managerului. Noi am vrut să facem asta din 2014, dar nu au vrut dânşii să închidă pentru că e singurul spital de arşi din ţară şi e greu”, a declarat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

×
Subiecte în articol: Spitalul de Arsi lucrari
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close