Antena 3 CNN Actualitate Secţia de vot de la Gara de Nord, închisă pentru a patra oara

Secţia de vot de la Gara de Nord, închisă pentru a patra oara

Secţia de vot de la Gara de Nord, închisă pentru a patra oara
Sursa foto: sectie de votare
06 Dec 2009   •   16:41
UPDATE: Secţia specială de votare de la Gara de Nord a fost suspendată, din nou, în jurul orei 16.40. Este pentru a patra oară când acest lucru se întâmplă în al doilea tur de scrutin. De această dată, unul dintre observatorii prezenţi în secţia de votare a sesizat faptul că unii dintre alegători au introdus mai multe buletine de vot în urnă. Secţia specială de la Gara de Nord a fost închisă pentru aproximativ 30 de minute, timp în care membrii comisiei au analizat incidentele sesizate.





Secţia specială de votare de la Gara de Nord a fost suspendată pentru 15 minute, după ce unul din membrii comisiei a depus o sesizare cu privire la faptul că preşedinta comisiei ar fi completat declaraţiile pe proprie răspundere pentru câteva persoane care nu ştiu să scrie.

Preşedinta comisiei le-a declarat reporterilor că nu a completat declaraţiile în locul oamenilor ci doar i-a ajutat să scrie.

Peste 100 de persoane se aflau la ora 7.00 în faţa secţiei special amenajate şi aşteptau să-şi exercite dreptul la vot. Este vorba despre persoane care nu au domiciliul în Bucureşti şi se află doar în tranzit prin Capitală. La ora 11.00, în jur de 150 de

Potrivit Mediafax, persoanele aflate în tranzit în Gara de Nord s-au aşezat la coadă cu mai bine de o oră înaintea deschiderii secţiilor.

Cei care nu se află în localitatea de domiciliu pot vota la secţiile speciale amenajate pentru ei în gări, în autogări şi în campusurile universitare.

În primul tur al prezidenţialelor, secţia specială de la Gara de Nord a fost la fel de aglomerată. Atunci, alegătorii au fost nevoiţi să completeze două declaraţii pe propria răspundere că nu au votat şi nici nu vor vota în altă parte (una pentru alegeri, una pentru referendum).

Trimiteţi în ziua votării informaţii, fotografii şi/sau înregistrări care surprind nereguli la vot pe adresa de mail VideoNews.ro



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale gara de nord
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close