Antena 3 Actualitate Secţia pentru procurori a CSM a aprobat demisia lui Lucian Onea din funcţia de procuror-şef al DNA Ploieşti

Secţia pentru procurori a CSM a aprobat demisia lui Lucian Onea din funcţia de procuror-şef al DNA Ploieşti

23 Mai 2018   •   12:27
Secţia pentru procurori a CSM a aprobat demisia lui Lucian Onea din funcţia de procuror-şef al DNA Ploieşti

Secţia pentru procurori a CSM a aprobat miercuri demisia lui Lucian Onea din funcţia de procuror şef al DNA Ploieşti, acesta urmând să îşi continue activitate pe o funcţie de execuţie.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Ploieşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, prin demisie, a domnului ONEA LUCIAN GABRIEL, începând cu data de 23.05.2018 şi continuarea activităţii pe o funcţie de execuţie în cadrul aceluiaşi serviciu, începând cu aceeaşi dată", se arată în anunţul CSM.

Lucian Onea a demisionat din funcţia de procuror şef al DNA Ploieşti, "pentru a nu afecta credibilitatea şi prestigiul instituţiei”, după ce a fost audiat la Parchetul General referitor la acuzaţiile aduse de fostul deputat PSD Vlad Cosma împotriva sa, anunţă Direcţia Naţională Anticorupţie, scrie News.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close