Antena 3 CNN Actualitate Sectorul 4 are o nouă linie de autobuz. Pe unde va circula noua linie de transport în comun

Sectorul 4 are o nouă linie de autobuz. Pe unde va circula noua linie de transport în comun

În sectorul 4 există de astăzi o nouă linie de autobuz, destinată celui mai aglomerat cartier al zonei. Pe un traseu de 9 kilometri vor fi 17 stații unde mijloacele de transport în comun vor opri la intervale de 10 minute. 

Sectorul 4 are o nouă linie de autobuz. Pe unde va circula noua linie de transport în comun
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Diana Dragotescu    |    01 Sep 2020   •   18:00

Noua linie STB va avea indicativul 241 și va asigura transportul bucureștenilor care locuiesc în cartierele rezidențiale din Sectorul 4. Vorbim de cele cuprinse între șoseua Berceni, Bulevardul Metalurgiei și Strada TurnuMăgurele.

Traseul de 9 km va avea 17 stații, iar autobuzele vor opri la interval de 10 minute 

„Marcăm finalizarea lucrărilor. Pentru că distanțele sunt foarte mari, astăzi avem și o nouă linie de transport în comun. Într-un an de zile am reușit printr-o muncă intensă să transformăm substanțial această zonă”, a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluță.

Noul traseu va avea 9 kilometri și 17 stații iar autobuzele vor circula în intrevalul orar 5:00-23:00 și vor opri la intrval de 10 minute. 

„ Este vorba aici de 17 noi stații pentru autobuz. Vorbim de o lungime totală a traseului de 9,2 km: 4,5 cu 4,7, mă refer la dus-întors. Discutăm despre câte 4 autobuze dimineața, până la ora 10, 2 până în ora 14:00, reveninind la încă 4 în orele de vârf de după-amiază. În zilele de sărbătoare sunt câte 2 autobuze. Intervalul sosirilor este de 10 minute și în zilele de sărbătoare, de 20 de minute”, a spus directorul STB, Alexandru Hazem Kansou.

Inaugurarea liniei STB a fost primită cu entuziasm. Pentru ca autobuzele să poată circula, Primăria Sectorului 4 a reabilitatat și modernizat 12 străzi, transformându-le în artere moderne de circulație, racordate la toate utilitățile.

Sectorul 4 are o nouă linie de autobuz

×
Subiecte în articol: autobuz sectorul 4
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close