x close

Sectorul 6 intră în ”reparații capitale”. Primăria va spăla principalele artere, va repara locurile de joacă și va toaleta arborii

de M.Z.    |    11 Mar 2017   •   19:01
Sectorul 6 intră în ”reparații capitale”. Primăria va spăla principalele artere, va repara locurile de joacă și va toaleta arborii Foto: Facebook/Gabriel Mutu

Programul de curățenie gândit de mai-marii Primăriei Sectorului 6 va fi o lună a curățeniei, timp în care sectorul 6 va intra în ”reparații capitale”. În fruntea ”armatei” sale de la ADP, primarul Gabriel Mutu va repara și va curăța locurile de joacă pentru copii, parcurile, va toaleta arborii și spațiile verzi, dar va și supraveghea ca arterele principale din sector să fie spălate mecanizat, cu apă, potrivit Libertatea.ro.

Programul de ”reparații capitale” și curățenie din sectorul 6 va continua în zilele ce vor urma cu toaletarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, curățarea și repararea locurilor de joacă şi de odihnă, spălarea mecanizată a principalelor artere de circulaţie. În plus, vor fi identificați arborii de pe aliniamentele stradale care au nevoie de tăieri de corecție pentru a nu împiedica circulația rutieră, iar deșeurile vegetale vor fi colectate și transportate în locuri special amenajate pentru a fi distruse.

“Ne propunem să schimbăm aspectul întregului sector şi eforturile noastre vor fi concertate. Ne bazăm pe echipele Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, ale societăţii de salubrizare Urban SA, dar şi pe colegii din direcţiile aflate în subordinea Consiliului Local Sector 6”, a declarat primarul Gabriel Mutu.

Citeşte mai multe despre:

sectorul 6 reparatii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati