Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial: Fragment din jurnalul video al familiei care a pornit pe urmele goeletei "Speranta"

Secvenţial: Fragment din jurnalul video al familiei care a pornit pe urmele goeletei "Speranta"

Secvenţial: Fragment din jurnalul video al familiei care a pornit pe urmele goeletei "Speranta"
02 Iun 2013   •   18:03

Adrian Ursu a prezentat, în ediţia de duminică după-amiază a emisiunii "Secvenţial" de la Antena 3, un fragment din jurnalul video al familiei din România, care a pornit pe urmele expediţiei imaginate în urma cu zeci de ani, în romanul lui Radu Tudoran, "Toate panzele sus!".

Marius Albu şi soţia lui, Cătălina, au plecat, în 2009, într-o călătorie istorică, care se va întinde pe mai mulţi ani, în încercarea de a reconstitui traseul Vasului „Speranţa”.

După ce vor reconstitui traseul din „Toate panzele sus!”, temerarii navigatori vor porni spre ţara pe cealalta parte a globului.

„Intoarcerea va fi pe ruta lui Magellan, prin Oceanul Pacific. Va dura mai mult pentru ca traseul este mai lung, dar si mai frumos. A doua jumatate a drumului nu mai are legatura cu cartea, insa ne da posibilitatea sa filmam zone extrem de frumoase, unice in lume”, a spus Marius Albu, înainte de a pleca.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close