Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial. Pe cine a DERANJAT Traian Berbeceanu? La compromiterea comisarului-şef "se lucra încă din 2007"

Secvenţial. Pe cine a DERANJAT Traian Berbeceanu? La compromiterea comisarului-şef "se lucra încă din 2007"

Secvenţial. Pe cine a DERANJAT Traian Berbeceanu? La compromiterea comisarului-şef "se lucra încă din 2007"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Oct 2013   •   17:57

La compromiterea lui Traian Berbeceanu se lucra încă din anul 2007.

Dezvăluirea a fost făcută duminică, la emisiunea Secvenţial, de jurnalistul Robert Wagner, pe baza unor probe, susţine acesta.

"Din mai multe probe pe care le avem, rezultă că lui Berbeceanu i se pregătea această mârşăvie din 2007. Este vorba de nişte probe care au ajuns în posesia mea şi le-am confruntat cu ce a scris Traian Berbeceanu în scrisoare", a spus jurnalistul Robert Wagner, duminică, la emisiunea Secvenţial, de la Antena 3.

Potrivit jurnalistului, comisarul-şef Berbeceanu a fost "lucrat", pentru că a "deranjat" foarte mulţi oameni din structuri importante ale statului.

"Procurorul-şef Mureşan Ioan, de la DIICOT Alba Iulia, împreună cu Muntean Alin au încercat din 2007 să-l înlăture de la conducerea Brigăzii de Crimă Organizată, pentru că Berbeceanu e un om care A DERANJAT foarte mulţi oameni", susţine Robert Wagner.


Peste 300 de persoane participă, duminică, la un miting de susţinere a comisarului-şef Traian Berbeceanu.

Comisarul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de procurorii DIICOT Alba că a sprijinit o grupare infracţională, care făcea evaziune fiscală cu produse petroliere.




×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close