Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial: Sforarul lui Băsescu, plătit direct de Putin. Cine a băgat ruşii pe furiş în ţară

Secvenţial: Sforarul lui Băsescu, plătit direct de Putin. Cine a băgat ruşii pe furiş în ţară

Secvenţial: Sforarul lui Băsescu, plătit direct de Putin. Cine a băgat ruşii pe furiş în ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2014   •   18:30

Adrian Ursu a dezvăluit, în ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial", legăturile strânse ale lui Valeriu Stoica, fost ministru al Justiţiei, cu Federaţia Rusă şi afacerile acesteia la noi în ţară.

Aflăm astfel că Valeriu Stoica este reprezentantul în România al Întreprinderii Federal-Unitară de Stat pentru Administrarea Afacerilor Preşedintelui Federaţiei Ruse – Intreprinderea pentru Administrarea Proprietăţilor din Străinatate. Totul, prin intermediul Casei de Avocatura Stoica şi Asociaţii.

"Interesele lui Vladimir Putin în România sunt reprezentate direct de omul lui Băsescu Traian", a afirmat Adrian Ursu, la Antena 3.

Prezentă în emisiune Oana Stancu a arătat că acestei afaceri i se poate aplica "reţeta paravan", reţetă întâlnită în orice fel de intermediere de afaceri, de la Traian Băsescu în jos, adică fiica sa, Elena Udrea sau alţi afacerişti apropiaţi familiei prezidenţiale.

"Este foarte interesant cum, de-a lungul anilor, încă din 2005, Băsescu făcea declaraţii belicoase la adresa Federaţiei Ruse, (...) tema de campanie a fost anti-Moscova. Nu ştiu cum se face că toate drumurile de afaceri ale lui Traian Băsescu duc la Moscova", a declarat Oana Stancu, amintind de preţul cu care ne sunt vândute gaze naturale de către Rusia.



×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close