Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial: Tragedia aviatică de la Tuzla - 12 morţi, niciun vinovat

Secvenţial: Tragedia aviatică de la Tuzla - 12 morţi, niciun vinovat

30 Iun 2013   •   18:15

Adrian Ursu a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial", un material despre accidentul aviatic de la Aerodromul din Tuzla, o tragedie uitată parcă de autorităţile române, în urma căruia 12 militari şi-au pierdut viaţa, iar nimeni nu a fost găsit vinovat.

Mamele a doi tineri militari decedaţi la Tuzla au afirmat cu lacrimi în ochi că fii lor şi-au pierdut viaţa din cauza dotării precare a Armatei române, care îşi condamnă astfel la moarte militarii.


Un avion militar de tip AN2 s-a prăbuşit, în data de 5 iulie 2010, pe aerodromul din Tuzla, luând viaţa a 12 militari români. În urma coliziunii cu solul, aeronava a luat foc şi a fost distrusă în proporţie de 95 la sută, au spus anchetatorii.

Defecţiunile avionului nu puteau fi prevăzute, motiv pentru care procurorii Secţiei Parchetelor Militare au dispus neînceperea urmăririi penale cu privire la moartea celor 12 cadre militare.

În urmă cu o săptămână, România a fost zguduită de vestea tragicului accident din Podgorica. A fost o desfăşurare de forţe fără precedent a sistemului de urgenţe din România şi am asistat la o solidaritate impresionantă din partea muntenegrenilor. Anchetatorii din Muntenegru se pregătesc să facă publice primele concluzii oficiale privind cauzele accidentului de autocar de duminica trecută, în care au murit 18 români.

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close