Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial: UNIŢI împotriva inculturii. Descoperă "Mari Poeţi, Mari Opere, Mari Actori”

Secvenţial: UNIŢI împotriva inculturii. Descoperă "Mari Poeţi, Mari Opere, Mari Actori”

Secvenţial: UNIŢI împotriva inculturii. Descoperă "Mari Poeţi, Mari Opere, Mari Actori”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
14 Iun 2015   •   17:36

Actorii Maria Ploae, Florin Zamfirescu şi Dorel Vişan au vorbit, în ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial", despre efortul lor în încercarea de a lupta cu mediocritatea şi incultura, efort concretizat într-un audiobook intitulat:„Mari Poeţi, Mari Opere, Mari Actori”, cu sprijinul Asociaţiei Culturale Feed Back. 

"Noi ne-am bucurat foarte mult că am reuşit să îl facem. Mai sunt multe de spus. (...) Poate fi de mare ajutor pentru tineri. Sunt autori care îi pot ajuta foarte mult doar dacă îi ascultă. (...) E un fel de a-i trage de mână pe elevi, în primul rând. O hrană spirituală de care avem mare nevoie şi pe care nu trebuie să o lăsăm să lâncezească pe rafturile bibiliotecilor", a afirmat actriţa Maria Ploae, la Antena3.

Actorul Florin Zamfirescu a subliniat că, prin acest proiect coordonat de doamna Filomena Corbu, prezentă şi ea în emisiune, nu se încearcă readucerea în actualitate a poeziei într-un mod brutal, ci vrea doar să "liniştească" şi să transmită că poezia e peste tot în jurul nostru.

"Totul în jurul nostru e poezie. Cineva trebuie doar să le deschidă ochii", a spus actorul.









 

×
Subiecte în articol: Secvential secvential cu adrian ursu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close