Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial. Unul dintre cei mai longevivi primari din România a obţinut mandate timp de 38 de ani

Secvenţial. Unul dintre cei mai longevivi primari din România a obţinut mandate timp de 38 de ani

Secvenţial. Unul dintre cei mai longevivi primari din România a obţinut mandate timp de 38 de ani
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Iun 2012   •   19:44

Ionel Fărcaş este unul dintre cei mai longevivi primari din România. Fărcaş a reuşit să obţină mandate de primar timp de 38 de ani încontinuu.

Primarul din Apahida, Cluj, recunoaşte că schimbarea a venit de la organizarea USL. "Toată lumea a văzut această schimbare ca o sancţionare a vechii guvernări."

Fărcaş a reuşit să îşi păstreze mandatul de primar sub mandatele lui Gheorghe Maurer, Chivu Stoica, Gheorhiu Dej, Nicolae Ceaşescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu. ESte unul dintre cei mai longevivi primari din România.

"Apaida era o comună fără curent electric, fără apă potabilă, fără sală de sport, fără cămin cultural, fără creşe. Am luat-o în 1957 de la zero. E foarte greu să îţi aduni în jurul tău un număr de 12 consilieri, ca să ai majoritatea absolută pentru a promova proiecte. Dacă nu aş fi luptat cu atâta dragoste, nu ar fi fost nici grădiniţe, nici baze sportive, nici creşe."


×
Subiecte în articol: Secvential primari mandat Cluj
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close