Antena 3 CNN Actualitate Sed Lex ameninţă cu proteste, dacă Guvernul nu renunţă la tăierea sporurilor funcţionarilor publici

Sed Lex ameninţă cu proteste, dacă Guvernul nu renunţă la tăierea sporurilor funcţionarilor publici

Sed Lex ameninţă cu proteste, dacă Guvernul nu renunţă la tăierea sporurilor funcţionarilor publici
Sursa foto: Proteste Sed Lex
09 Feb 2009   •   21:39

Sindicaliştii Sed Lex ameninţă cu proteste chiar de săptămâna viitoare, dacă Guvernul nu va renunţa la tăierea sporurilor funcţionarilor publici. În privinţa salariilor, sindicaliştii mai aşteaptă cu protestele încă două luni.
Preşedintele Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, a declarat că, în perioada următoare, vor fi organizate proteste faţă de decizia Guvernului de tăiere a sporurilor funcţionarilor publici.
Negocierile pe care le poartă liderii Confederaţiilor cu membrii Guvernului nu vor mai fi recunoscute de Sed Lex dacă nu se va ţine cont şi de părerea federaţiilor, spune Marica.
Preşedintele "Sed Lex" a subliniat că nu se poate renunţa la locurile de muncă ale unor angajaţi în favoarea altor angajaţi.
Totodată, liderul sindical a susţinut că, pentru economii, Guvernul poate tăia din indemnizaţiile acordate pentru conducere sau din cele pentru organizarea concursurilor şi a licitaţiilor.
Antena 3

×
Subiecte în articol: proteste
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close