Antena 3 CNN Actualitate Şedinţă cu pumni: Primarul şi un consilier local dintr-o comună gorjeană s-au luat la bătaie (VIDEO)

Şedinţă cu pumni: Primarul şi un consilier local dintr-o comună gorjeană s-au luat la bătaie (VIDEO)

Şedinţă cu pumni: Primarul şi un consilier local dintr-o comună gorjeană s-au luat la bătaie (VIDEO)
Sursa foto: bataie
17 Sep 2009   •   21:49

Bătaie ca în filme la o şedinţă a consiliului local, din comuna gorjeană Slivileşti. Protagoniştii sunt primarul şi unul dintre consilierii locali. Pentru că spiritele la şedinţă erau destul de încinse, s-a decis suspendarea acesteia pentru 10 minute. Cei doi au ieşit afară şi au început să îşi împartă pumni şi picioare

Consilierii locali au început să discute despre exproprierea gospodăriilor care vor fi afectate de minerit, printre cei afectaţi aflându-se şi preşedintele PDL Gorj, Ionel Manţog. Primarul dorea ca frontul de lucru al minei să fie extins, în timp ce consilierul, nu. Cei doi s-au certat şi în timpul şedinţei, însă în pauză au ieşit afară si au început să se bată.

După câteva minute, primarul a leşinat, a fost luat pe braţe de alţi 2 consilieri şi dus în primărie. După acest incident, şedinţa de consiliu local s-a reluat, în absenţa primarului, care se afla în biroul său. Edilul a chemat ambulanţa, deoarece se simţea tot mai rău.

Chiar şi în lipsa primarului, proiectul de hotărâre a fost aprobat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: primar consilier local Gorj bătaie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close