Antena 3 CNN Actualitate Ședință de urgență la Guvern. Viorica Dăncilă a discutat cu Tudorel Toader în privința demisiei

Ședință de urgență la Guvern. Viorica Dăncilă a discutat cu Tudorel Toader în privința demisiei

Ședință de urgență la Guvern. Viorica Dăncilă a discutat cu Tudorel Toader în privința demisiei
Sursa foto: Foto: gov.ro
17 Apr 2019   •   16:35

UPDATE Tudorel Toader a plecat de la întâlnirea cu Viorica Dăncilă și a cerut răgaz până mâine, a spus că e foarte afectat și are nevoie de timp de gândire dacă își dă sau nu demisia. 

 

Premierul Viorica Dăncilă este într-o ședință de urgență, la Palatul Victoria, alături de ceilalți membri ai Guvernului. 

Și ministrul Justițiie, Tudorel Toader, va fi prezent la această ședință. Șeful Executivului dorește să vadă dacă propunerea de demitere din partea CEX va fi dublată și de o demisie. Demisia ar trebui să fie un demers normal, a spus Dăncilă, având în vedere reproșurile care i s-au adus lui Tudorel Toader. 

Urmează să aibă loc și o discuție importantă între Viorica Dăncilă și Klaus Iohanis, astfel încât premierul să-l anunțe pe președinte de schimbările pe care și le dorește coaliția de guvernământ, atât la Ministerul Justiției, cât și la portofoliul românilor de pretutindeni și la portofoliul fondurilor europene. 

La ora 18 urmează la Palatul Victoria și un bilanț al premierului, o nouă ieșire publică, de dată aceasta pe teme de președinție a Consiliului UE. 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close