Antena 3 CNN Actualitate Ședință de urgență la PSD, înainte de votarea moțiunii de cenzură. Gabriela Firea: „Toți aleșii locali susțin moral Guvernul Grindeanu”

Ședință de urgență la PSD, înainte de votarea moțiunii de cenzură. Gabriela Firea: „Toți aleșii locali susțin moral Guvernul Grindeanu”

Ședință de urgență la PSD, înainte de votarea moțiunii de cenzură. Gabriela Firea: „Toți aleșii locali susțin moral Guvernul Grindeanu”
Sursa foto: Foto: gov.ro
08 Feb 2017   •   12:00

Update: Gabriela Firea a confirmat la Antena 3 întâlnirea de urgență pe care liderii PSD o au cu aleșii locali.  Edilul Capitalei susține că această întâlnire a fost solicitată de cei din teritoriu după votarea bugetului.

„Noi am solicitat această întâlnire pentru un schimb de informații, cele care țin de dezvoltare locală. Ieri s-a votat bugetul si vrem să prezentam mai multe proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea României”.

Întrebată dacă se discută și despre susținerea Guvernului Grindeanu, Gabriela Firea a confirmat că este vorba despre un vot de sprijin.

„Această moțiune nu-și mai are obiectul, acea ordonanță 13 a fost retrasă, dar procedura parlamentară odată începută trebuie să aibă o finalitate. În ceea ce priveşte susţinerea morală, pentru că nu se poate da un vot din punct de vedere juridic din partea aleşilor locali, cu siguranţă, cel puţin din luările de cuvânt care au fost până la această oră, s-a desprins ideea că toţi primarii şi preşedinţii de consilii judeţene doresc aplicarea programului de guvernare cu care a câştigat Partidul Social Democrat alegerile, pentru că acest program de guvernare este complet şi are articole extrem de importante cu referire directă la dezvoltarea comunităţilor locale, iar din toate cele afirmate până acum de colegii mei exact acest aspect a fost subliniat: ei îşi doresc continuarea activităţii de către Cabinetul PSD-ALDE condus de domnul Grindeanu, tocmai ca o garanţie a aplicării acestui program de guvernare care are o componentă locală importantă”, a declarat Firea.

Știre inițială: Președintele PSD Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu se întâlnesc, înainte de votarea moțiunii de cenzură, într-o ședință de urgență cu liderii locali.

Întâlnirea, la care participă și vicepremierul Sevil Shaidehh, va avea loc la Palatul Parlamentului.

Se va discuta cel mai probabil despre bugetele locale, dar și despre proiectele care vizează administrația locală. Totodată, cei doi lideri vor încerca să ia și pulsul partidului și se va discuta despre susținerea guvernului Grindeanu, pe fondul criticilor aduse în ultima perioadă.

 

×
Subiecte în articol: guvernul grindeanu Liviu Dragnea
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close