Antena 3 CNN Actualitate Sediul partidului Dianei Șoșoacă a fost spart în toiul nopții. Hoții au furat un singur lucru, extrem de important

Sediul partidului Dianei Șoșoacă a fost spart în toiul nopții. Hoții au furat un singur lucru, extrem de important

Sediul partidului Dianei Șoșoacă a fost spart în toiul nopții.

Sediul partidului Dianei Șoșoacă a fost spart în toiul nopții. Hoții au furat un singur lucru, extrem de important
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    19 Feb 2021   •   10:50

Potrivit primelor informații, poliția este acum la fața locului și face cercetări. 

”Astăzi, persoana care se ocupă de îngrijirea spațiilor partidului, a sesizat că ușa a fost spară și dată la perete. Persoane neidentificate au pătruns în sediul partidului și au cotrobăit prin toate sertarele, au spart cu bormașina o ușă metalică de la o cameră unde erau mai multe documente și aparatură foto-video și, dintr-un birou, nu s-a furat absolut niciun calculator, nicun laptop, nicio hârtie, ci numai un stick de pe biroul secretariatului, un stick al meu, cu informații despre partid, membrii partidului, și informații despre adversarii partidului”, a declarat Ninel Peia, liderul Partidului Neamul Românesc, pentru Antena 3. 

Acesta a subliniat faptul că, în interiorul sediului, nu sunt camere de supraveghere. 

”Cred că sunt camere de supraveghere în exterior, poliția este aici, sunt profesioniști, cred că își vor face datoria și vor identifica hoțul”. 

În ceea ce privește paguba, Ninel Peia spune că datele salveze pe stick erau destul de ”sensibile”. 

”Acele informații întotdeauna se află într-un sediul al partidului, localizat în Houston, Statele Unite, dar bineînțeles că sunt informații sensibile, informații cu caracter și date personale, informații despre adversarii politici, dar mai ales informații despre cum a fost jefuită România în ultimii 30 de ani și cine a făcut-o”. 

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close