Antena 3 CNN Actualitate Șeful ANPC, despre neregulile găsite într-un cunoscut lanț de magazine din România: "Este deja prea mult!"

Șeful ANPC, despre neregulile găsite într-un cunoscut lanț de magazine din România: "Este deja prea mult!"

Horia Constantinescu, șeful ANPC, trage un semnal de alarmă cu privire la neregulile găsite într-un mare lanț de magazine din țara noastră.

Șeful ANPC, despre neregulile găsite într-un cunoscut lanț de magazine din România: "Este deja prea mult!"
Sursa foto: Facebook | Horia Constantinescu
de Ioana Mircea    |    20 Ian 2024   •   23:13

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privesc magazinele Mega Image de la noi din țară.

Horia Constantinescu susține că de doi ani ANPC continuă să dea amenzi societății Mega Image pentru nereguli și că aceasta nu ia nici o măsură pentru a remedia problemele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: ANPC vrea să închidă toate locațiile fără autorizație ISU. Horia Constantinescu: "Mi se pare normal să învățăm din greșelile trecutului"

"Este deja prea mult! Doi ani de amenzi, de promisiuni, de lipsă de respect față de dumneavoastră și ANPC, trebuie să se încheie! Lanțul Mega Image este unul al contrastelor! Cu magazine impecabile si cu multe dezastruoase, tot amână aducerea tuturor la nivelul pe care îl meritați!

Vom opri acțiunea când nu va mai fi nevoie să sortați dvs legumele și fructele sau să suportați lipsa de igienă! Până atunci, unor magazine le vom stinge lumina!", a spus Horia Constantinescu într-o postarea pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close