Şeful DSP Alba, după ce s-a vaccinat contra COVID: Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă!

de Milena Niță    |    13 Ian 2021   •   16:15
Şeful DSP Alba, după ce s-a vaccinat contra COVID: Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă! Galerie foto (1) Facebook

Șeful DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat împotriva COVID-19 și transmite un mesaj ironic celor care vehiculează teorii ale conspirației pe tema serului împotriva Sars CoV-2.

Într-un mesaj postat pe o paginaă de socializare, Sinea spune că, după administrarea serului, nu are nici semnal mai bun la telefon și nici nu prinde bulgarii fără antenă.

Şef DSP Alba: Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă!

"Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă! Lăsând gluma la o parte, n-am stat pe gânduri și m-am vaccinat anti-COVID. 

Ca și director al DSP Alba, am beneficiat de vaccin conform strategiei naționale de vaccinare care, în faza I, se adresează în primul rând cadrelor medicale, dar și "j) personalului din serviciile de sănătate publică, și anume din Institutul Național de Sănătate Publică, Direcțiile de Sănătate Publică".

Este datoria mea de cetățean, fiu, tată și persoană publică direct implicată în lupta cu COVID-19 să fac tot posibilul să mă protejez și să le transmit celor apropiați mesajul că, la momentul actual, vaccinul este singura soluție.

Şef DSP Alba: E datoria mea de cetățean, fiu, tată și persoană publică să mă protejez. Vaccinul, singura soluție

Din 15 ianuarie este preconizată lansarea celei de-a doua etape a vaccinării care va fi extinsă și la alte categorii de persoane, în primul rând fiind vizată populația la risc, și anume adulții cu vârsta de peste 65 de ani, cu boli cronice.

Am parcurs niște luni foarte grele, probabil vor mai veni alte câteva luni grele dar măcar acum putem vedea luminița de la capătul tunelului", a scris şeful DSP Alba, Alexandru Sinea, pe pagina de Facebook.
 

x close