Antena 3 CNN Actualitate Șeful Gărzii de Mediu Tulcea, Dorin Meran, trimis în judecată pentru luare de mită

Șeful Gărzii de Mediu Tulcea, Dorin Meran, trimis în judecată pentru luare de mită

Dorin Meran, fost comisar-șef al Gărzii de Mediu Tulcea, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, în formă continuată.

Șeful Gărzii de Mediu Tulcea, Dorin Meran, trimis în judecată pentru luare de mită
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Mia Lungu    |    12 Oct 2023   •   10:22

Procurorii DNA Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Dorin Meran, la data faptei comisar-șef al Comisariatului județean Tulcea din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, pentru luare de mită, în formă continuată. 

În rechizitoriu se arată că, în perioada 30 august - 4 septembrie 2023, Meran ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei și alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica o amendă mai mică sau chiar sancțiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăți comerciale, administrată de martor.

Citește și: Șeful Gărzii de Mediu Tulcea a fost reținut pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant

Pe 4 septembrie 2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă lui Meran în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Tulcea, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close