Antena 3 CNN Actualitate Șeful Ocolului Silvic Breaza, Suceava, bătut în birou

Șeful Ocolului Silvic Breaza, Suceava, bătut în birou

Şeful Ocolului Silvic din Breaza a fost agresat de un individ chiar în sediul instituţiei. Individul ar fi pătruns în incinta ocolului, iar fără niciun motiv l-a lovit pe şeful Ocolului Silvic, apoi a provocat mai multe distrugeri.

Șeful Ocolului Silvic Breaza, Suceava, bătut în birou
de Andreea Cigolea    |    09 Mar 2021   •   13:36

Reprezentanţii Romsilva au mai precizat că şi maşina acestuia a fost distrusă cel mai probabil de aceeaşi persoană. Nici până acum individul care a agresat şeful ocolului nu a fost prins. Procurorii fac acum cercetări în acest caz ce vizează infracțiuni de ultraj și distrugere. Potrivit Romsilva că în ultimii ani peste 180 de angajați ai Regiei au fost agresați, iar cele mai multe cazuri au fost înregistrate în cursul acțiunilor de pază a pădurilor.

Regia Națională a Pădurilor Romsilva anunță că șeful Ocolului Silvic Breaza, din județul Suceava, a fost agresat chiar în sediul instituției, iar mașina acestuia a fost distrusă. Potrivit Romsilva, este vorba de Mihai Lițu, șeful Ocolului Silvic Breaza din cadrul Direcției Silvice Suceava, care a fost agresat luni de un bărbat.

”Persoana agresivă a pătruns în sediul Ocolului Silvic Breaza și, fără niciun motiv, l-a lovit pe șeful ocolului, apoi a provocat mai multe distrugeri în incinta clădirii, inclusiv un fotocopiator și elemente de mobilier”, susțin reprezentanții Romsilva.

Aceștia mai spun că și mașina de serviciu a șefului ocolului silvic a fost distrusă, cel mai probabil de aceeași persoană.

În acest caz a fost sesizată Poliția și a fost depusă plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, iar procurorii fac cercetări într-un dosar ce vizează infracțiuni de ultraj și distrugere.

Reprezentanții Romsilva precizează că în ultimii ani peste 180 de angajați ai Regiei au fost agresați, cele mai multe cazuri fiind înregistrate în cursul acțiunilor de pază a pădurilor.

×
Subiecte în articol: Romsilva
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close