Antena 3 CNN Actualitate Șeful Poliției Bolintin Vale, filmat când bătea un tânăr imobilizat, schimbat din funcția de comandant

Șeful Poliției Bolintin Vale, filmat când bătea un tânăr imobilizat, schimbat din funcția de comandant

Comisarul Costel Șerban, șeful Poliției Bolintin Vale, filmat când bătea cu sălbăticie un tânăr imobilizat, a fost schimbat din funcția de comandant al Poliției și este cercetat penal pentru purtare abuzivă.

Șeful Poliției Bolintin Vale, filmat când bătea un tânăr imobilizat, schimbat din funcția de comandant
Sursa foto: Facebook
24 Apr 2020   •   09:07

O anchetă penală a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, iar comisarul Șerban este anchetat penal pentru purtare abuzivă.

Potrivit unor surse, polițistul agresiv a fost schimbat din funcția de comandant, funcție în care a fost numit pe 1 iulie 2019, în urma unui concurs.

De asemenea, Corpul de Control al IGPR a fost trimis la IPJ Giurgiu pentru a analiza managementul inspectorului-șef, numit în funcție pe 21 decembrie 2018, tot în urma unui concurs.

Bărbat bătut cu sălbăticie de șeful Poliției Bolintin Vale: 'Mai faci live-uri pe Facebook?'

Scandalul uriaș a pornit de la un clip video publicat, ieri, pe rețelele sociale, în care mai mulți polițiști și jandarmi, în frunte cu comisarul Costel Șerban, îmbrăcat în civil, lovesc cu pumnii și cu picioarele un tânăr imobilizat la pământ.

În același timp, doi militari înarmați, dar și alte forțe de ordine, asistă pasivi la scenele violente.

×
Subiecte în articol: Bolintin Vale
Parteneri
Vremea se schimbă radical în weekend! Zonele cu 21 de grade
x close