Antena 3 CNN Actualitate Șeful Poliției Câmpulung-Muscel a salvat un bărbat de la suicid după o postare alarmantă pe Facebook

Șeful Poliției Câmpulung-Muscel a salvat un bărbat de la suicid după o postare alarmantă pe Facebook

Un bărbat din Câmpulung a anunțat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, că se va sinucide. “Îmi voi pune capăt zilelor, voi arunca în aer apartamentul în care stau”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne luni seara.

Șeful Poliției Câmpulung-Muscel a salvat un bărbat de la suicid după o postare alarmantă pe Facebook
Sursa foto: Facebook/ Costi Tudor
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2021   •   22:35

MAI a oferit un exemplu de intervenție exemplară a Comisarului-șef Marian Iordache, șeful Poliției Câmpulung-Muscel care, imediat ce a aflat despre statusul localnicului, s-a deplasat la locul în care se afla bărbatul în speranța că îl poate convinge să se răzgândească.

"Îl cunoștea. În urmă cu câteva luni, îl ajutase într-o problemă ce privea starea de sănătate a fiicei sale. Acum, același bărbat era îngrijorat de pierderea locuinței. Din cauza reducerii indemnizației de revoluționar, susținea că nu mai are posibilitatea să își achite obligațiile financiare. 

După o discuție purtată față în față, ca de la om la om, polițistul l-a convins să renunțe la orice act nesăbuit.

După acest episod și după ce a conștientizat că nu este singur, a revenit cu o postare, în care îi mulțumea colegului nostru pentru sprijin și pentru discuția purtată.

“Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasive şi au intervenit. Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu…”

Astăzi, colegul nostru l-a vizitat din nou, pentru a vedea în ce stare se află și i-a promis că îl va ajuta să găsească o soluție pentru a ieși din impasul în care se află." se arată în postarea MAI.

 

×
Parteneri
Schimbare majoră a legii pentru şoferii cu permise de categoria B
x close