Antena 3 CNN Actualitate Șef de poliție umilit de un senator: ”Te-ai pus cu mine și ai greșit. O să vezi ce o să pățești”

Șef de poliție umilit de un senator: ”Te-ai pus cu mine și ai greșit. O să vezi ce o să pățești”

Senatorul PSD, Nicușor Cionoiu, l-a umilit pe șeful Poliției Municipiului Călărași, Emil Deacu. Cionoiu l-a amenințat pe acesta, spunându-i că ”o să fie o poveste”.

Șef de poliție umilit de un senator: ”Te-ai pus cu mine și ai greșit. O să vezi ce o să pățești”
Sursa foto: Facebook/ Sindicatul Europol
de Andreea Ştefan    |    28 Iun 2021   •   18:25

”Te-ai pus cu mine și ai greșit. O singură dată dacă mai vorbești că tu nu ești administrator de drumuri, dar tu ești șmecher de drumuri, o să vezi ce o să pățești. (...) O să fii o poveste”, a spus senatorul PSD.

În imagini, Nicușor Cionoiu îl amenință pe șeful Poliției Municipiului Călărași, Emil Deacu, după ce în localitatea Cuza Vodă au fost mobilizați zeci de agenți.

La locul incidentului apare și președintele Consiliului Județean Călărași, care încearcă să îl calmeze pe senatorul PSD.

Dumitru Coarnă, deputat PSD, a fost martor la acest incident și a intrat într-o intervenție telefonică la Antena 3, pentru a vorbi despre ce s-a întâmplat și care a fost motivul pentru care Nicușor Cionoiu l-a amenințat pe șeful de poliție.

”În opinia mea, nu este o amenințare. A fost o discuție contradictorie, dar dacă priviți în profunzime discuția dintre cei doi... Acolo sunt discuții polițienești sau politice, pentru că cel de la Poliția Municipală Călărași este împuternicit de vreun an și ceva.

Asta înseamnă că reprezinți un partid politic. Instituția împuternicirii este apanajul puterii politice și îl pune pe om în funcție ca să îl servească din punct de vedere politic.

Să știți că eu fac alegeri din 1990 la zi. Niciodată nu a fost șef de poliție, șef de dispozitiv într-o localitate. Acolo a venit cu o anumită temă și sigur că, pe un conflict pe care îl au, mai vechi, domnul senator a avut această ieșire, această răbufnire.

În opinia mea, nu este nicio amenințare. Este un dosar penal deschis. Parchetul o să se pronunțe dacă există sau nu elemente constitutive”, a declarat Dumitru Coarnă la Antena 3.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close