Antena 3 CNN Actualitate Șeful Sindicatului Agenților de Poliție, detalii din ancheta soțului Dianei Șoșoacă: ”Când a ajuns poliția, tensiunea era foarte mare”

Șeful Sindicatului Agenților de Poliție, detalii din ancheta soțului Dianei Șoșoacă: ”Când a ajuns poliția, tensiunea era foarte mare”

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, a oferit informații din ancheta care îl vizează pe soțul Dianei Șoșoacă. Bărbatul a primit control judiciar până pe 10 februarie pentru că a lovit un polițist.

Șeful Sindicatului Agenților de Poliție, detalii din ancheta soțului Dianei Șoșoacă: ”Când a ajuns poliția, tensiunea era foarte mare”
Sursa foto: Agerpres & Antena 3
de Adelina Miron    |    13 Dec 2021   •   16:33

„Soțul doamnei Senator l-a lovit pe polițist. Trebuie să înțelegem că dreptatea nu poți să ți-o faci singur. Dacă are imaginile de ce nu vi le dă? Polițistul are obligația când merge la caz să își deschidă camera. Probabil că poliția Capitalei sau domnul ministru Bode o să dea o parte din imagini ca să clarifice situația. Din ce știu eu au existat ceva îmbrânceli până să ajungă poliția și tensiunea era foarte mare.

Doar doamna Șoșoacă a apelat poliția. Când a ajuns poliția, tensiunea era foarte mare. De acolo a început o încăierare între soț și polițiști. Polițiștii i-au spus să stea liniștit.

Poliția s-a autosesizat. S-a deschis dosar pentru ultraj.”, a spus Iulian Surugiu la Antena 3.

Soțul Dianei Șoșoacă a fost audiat luni, după ce un polițist a depus reclamație împotriva sa pentru că ar fi fost lovit.

Incidentul s-ar fi petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în incinta cabinetului de avocatură al Dianei Șoșoacă.

Potrivit spuselor senatoarei, se pare că o echipa a unui post străin ar fi intrat cu forța cerându-i acesteia un interviu.

Diana Șoșoacă s-a enervat și a sunat imediat la 112. Polițiștii secției 4 din Capitală au ajuns în scurtă vreme la fața locului și au încercat să stea de vorbă cu persoanele implicate.

În tot acest scandal a intervenit însă și soțul senatoarei, care l-a lovit pe unul dintre polițiști, după care l-a împins de un perete, spun sursele Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: Politie sindicat Diana Şoşoacă sot
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close