Antena 3 CNN Actualitate Şefa instanţei supreme, atac la prim-ministru. Livia Stanciu: Legea nu este egală pentru toţi

Şefa instanţei supreme, atac la prim-ministru. Livia Stanciu: Legea nu este egală pentru toţi

Şefa instanţei supreme, atac la prim-ministru. Livia Stanciu: Legea nu este egală pentru toţi
de S.T.    |    10 Iun 2015   •   08:54

Atac fără precedent al şefei instanţei supreme la prim-ministrul Victor Ponta şi la parlamentarii coaliţiei de guvernare.

În urmă cu puţin timp, Livia Stanciu a declarat, chiar pe treptele Consiliului Superior al Magistraturii, că parlamentarii au demonstrat că legea nu este la fel pentru toţi.

"Ceea ce s-a întâmplat în Parlament demonstrează că legea nu este egală pentru toţi cetăţenii României", a spus preşedinta ICCJ.
   
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins, luni, cu 18 voturi "împotrivă", 7 "pentru" şi o abţinere, solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale a premierului Victor Ponta şi pentru infracţiunea de conflict de interese.

Atacul şefei Instanţei Supreme la premier vine după ce Victor Ponta a declarat că i-a reproşat ministrului Justiţiei atitutinea pe care a avut-o în cazul Marianei Rarinca.

Victor Ponta a adăugat că ministrul nu poate da ordine Justiţiei, dar trebuie să făcă tot posibilul ca astfel de abuzuri să fie evitate.

În schimb, şefa Înaltei Curţi, Livia Stanciu, femeia care a acuzat-o de şantaj pe Mariana Rarinca, a evitat să comenteze achitarea femeii care a stat 6 luni în închisoare nevinovată, din cauza ei.

Livia Stanciu şi-a invocat funcţia de la Curtea Supremă şi a refuzat să mai facă alte aprecieri cu privire la cazul Mariana Rarinca.

Radu Tudor: Mă miră afirmaţia preşedintei ÎCCJ


×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close