Antena 3 CNN Actualitate Şefa UPU de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, internată la Reanimare, cu COVID-19

Şefa UPU de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, internată la Reanimare, cu COVID-19

Încă o asistentă medicală a murit răpusă de COVID-19, iar şefa Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti este pacientă într-un pat de la Reanimare, infectată cu coronavirus.

Şefa UPU de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, internată la Reanimare, cu COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    27 Oct 2020   •   13:30

Şefa Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean din Ploieşti este internată la Terapie intensivă, fiind bolnavă de COVID-19.

Dr. Violeta Tănase a început să aibă simptome uşoare ale infecţiei cu coronavirus la începutul săptămânii trecute, iar starea ei de sănătate s-a înrăutăţit treptat, aşa că a fost nevoie să ajungă în grija colegilor ei.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, medicul ar putea să primeasă tratament cu plasmă în perioada următoare.

Trei asistente răpusă de COVID, în ultimele 24 de ore

Trei asistente medicale, de la spitalele din Slatina și Balș și de la Ambulanța Arad, au murit în ultimele 24 de ore, după ce au fost confirmate cu COVID-19, a anunțat marți Federația Solidaritatea Sanitară.

Este vorba de o asistentă medicală de 48 de ani de la Secția de Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Slatina, care a murit marți, de o altă asistentă de 47 de ani de la Secția Boli Interne a Spitalului Orășenesc Balș și de o asistentă de 48 de ani de la substația Ineu a Serviciului de Ambulanță Județean Arad, ambele decedate luni.

Asistenta medicală de la Spitalul din Slatina a murit marţi dimineaţă. Femeia a primit tratament cu plasmă, dar nu a putut să fie salvată.

Ea era internată de două săptămâni la Spitalul din Slatina. Apropiaţii şi toţi colegii au încercat să o salveze, au făcut public un apel pentru donare de plasmă, au găsit şi donatori, însă, din păcate, fermeia în vârstă de 48 de ani nu a mai rezistat.

Încă o asistentă bolnavă de COVID a murit

 


 

×
Subiecte în articol: coronavirus Slatina asistenta Ploiești
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close