Antena 3 CNN Actualitate Şefii de la Vămi şi Pensii, demişi de premierul Ponta. Karoly Borbely, schimbat şi el din funcţie

Şefii de la Vămi şi Pensii, demişi de premierul Ponta. Karoly Borbely, schimbat şi el din funcţie

Şefii de la Vămi şi Pensii, demişi de premierul Ponta. Karoly Borbely, schimbat şi el din funcţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Mai 2012   •   15:57

Şeful Autorităţii Vămilor, şefa Casei de Pensii şi Karoly Borbely, secretar de stat în Ministerul Economiei, au fost demişi de premierul Victor Ponta.

Şeful Autorităţii Vămilor, Viorel Comăniţă, a fost schimbat din funcţie. Dorel Fronea, fost director executiv la Direcţia Regională Vamală Bucureşti şi consilier al directorului Serviciului Vamal din Republica Moldova, va prelua conducerea Autorităţii Naţionale a Vămilor, în baza unei decizii semnate, joi, de prim-ministrul Ponta, informează Mediafax.

Fronea va ocupa astfel postul de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Fronea a condus Direcţia Regională Vamală Bucureşti în perioada septembrie 2005- septembrie 2007, ulterior fiind numit secretar general la Ministerul Justiţiei, ca urmare a rezultatului obţinut de acesta la concursul desfăşurat pentru ocuparea funcţiei.

În urmă cu o săptămână, şeful Guvernului a dispus ca Viorel Comăniţă să fie eliberat de la conducerea Autorităţii Naţionale a Vămilor.

De asemenea, şefa Casei Naţionale de Pensii, Doina Pârcălabu, a fost demisă, prin decizie semnată de Victor Ponta.

Pârcalabu a lucrat ca preşedinte al Casei de Pensii din ianuarie 2009, când a fost numită în această funcţie de premierul de atunci, Emil Boc.

Şi Karoly Borbely, secretar de stat în Ministerul Economiei, a fost schimbat din funcţie de premier.

Ponta a mai decis ca Dragoş Mihael Ciuparu să fie înlocuit la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică de Tudor Prisecaru, prodecanul Facultăţii de Inginerie Mecanică din Universitatea Politehnica Bucureşti.





 
    

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close