Antena 3 CNN Actualitate Șefii poliției din Călărași dau explicații în scandalul baronului care a fugit de oamenii legii -VIDEO

Șefii poliției din Călărași dau explicații în scandalul baronului care a fugit de oamenii legii -VIDEO

Șefii poliției din Călărași dau explicații în scandalul baronului care a fugit de oamenii legii -VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
27 Oct 2017   •   13:49

Șefii poliției din Călărași dau explicații în scandalul baronului care a fugit de oamenii legii.

„Colegii mei au oprit pentru cotrolul documentelor un autovehicul. Conducătorul a fost invitat să prezinte documentele însă acesta a demarat într-o direcție necunoscută, colegii mei au început procedura de urmărirea a acestuia. A apucat să ajungă în curtea imobilului. La fața locului au ajuns mai multe echipe de polițiști. Ele au fost coordonate din teren de adjunctul poliției Călărași aflat în serviciu. Călărași Cetateanul în cauză a fost identificat și invitat la sediul poliției însă nu a dorit să se prezinte la sediul poliției. Aseară a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor cu amendă contraventională și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule timp de 30 de zile. Astăzi a fost deschis dosar penal. Se efectuează cercetări de către colegii mei împreună cu procurorul sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice a declarat inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, Marian Iorga.

Poliţiştii i-au făcut dosar penal politicianului preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi.

Acesta a fost alergat aseară de poliţie pe străzile din oraş.

Mai mulţi poliţişti, inclusiv comandantul Poliţiei Călăraşi, s-au adunat în faţa porţii politicianului şi au vorbit cu acesta prin gard.

Drept urmare, şeful CJ nu a fost testat pentru a se stabili dacă băuse. După tot circul, poliţiştii au stabilit că Vasile Iliuţă a comis doar o contravenţie. 

Citiți și Dosar penal pentru șeful Consiliului Județean Călărași după ce a fost urmărit de polițiști prin tot orașul

           Cum a scăpat șeful Consiliului Județean Călărași după ce l-a alergat poliția în tot orașul

           Urmărire ca în filme pe străzile din Călărași. Președintele Consiliului Județean a fugit de polițiști și a fost urmărit prin tot orașul

×
Subiecte în articol: oamenii legii Calarasi
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close